ازى تعرفى تعملى الزبدة الفلاحى فى البيت انا بقى هقولك انا بعملها على طول اولا لبن يكون في قشطه يعني بخيره 2تغليه وتسبيه في التلاجه هيطلع قشطه شيليها3شيلي القشطه وعنيها في الفريزر وكرري الموضوع لغاية ما يبقي عندك كمية قشطه كبيره طليهاا من التلاجه وسبيها تفك ساعتين كده حطيها في حله استلاس اوبلاستك اضربيها بلمضرب او معلقه خشب هتجمد معاكي وبعد حوالي 10 دقايق هيطلع لبن رايب واخيرا صفي اللبن كويس منها واستمتعي بأحلي زبده عيزه الردود تنهال عليه وبل هنا والشفا