بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير2كيلوسمك بلطى ,نص كيلو طماطم ,ربع كيلو فلفل أخضر "حار أو بارد" على حسب رغبتك, 3بصلات كبار
الخلطة لحشو السمك: نص راس توم ,طماطماية ,2فلفل أخضر, 1جزرة ,ملح,كمون,كسبرة ناشفة
الطريقة:
نغسل السمك كويس ونتبله بالحشوة وهنقليه فى الزيت بعد ما يتقدح طبعاً
وبعين هنقطع البصل طرنشات والطماطم هكذا والفلفل الاخضر وفصين توم ونقلبهم على النار لحد مايدبلوا ونضيف التوابل
وبعين نرص السمك فى الصينية ونحط عليه الخلطة على الوش وندخله الفرن 10 دقايق وبعدين نشغل الشواية عليه لحد الوش ما يحمر
هتاكلى أحلى طاجن سمك بيبقى تحفة